Puna Jone

Kategorite e sherbimeve tona

Info

Mesoni me shume per kompanine tone.

CTO/Pronari
John Doe

Ambjent I paster dhe cilesi jetese. Genap Grup zhvillon dhe ushtron një aktivitet të fuqishëm “ Pest Control” (dezinfektim, dezinsektim, deratizim) prej më shumë se 10 vitesh në Greqi dhe Amerikë, duke përdorur produkte të cilesisë së lartë nga kompani të ndryshme shumekombëshe. është e specializuar në ofrimin e shërbimit të dezinfektimit, dezinsektimit, deratizimit të ambienteve publike dhe private. Sherbime te cilat jane sipas standarteve HACPP.

Drejtori
Jane Helf

Eshte e pajisur me liçensë lëshuar nga QKL Ilacet qe perdor jane te miratuara nga Ministria e Shëndetësisë se shqiperise Ministria e Bujqësisë dhe Ushqimit dhe sipas rekomandimeve të OBSH-së dhe Direktivës 98/8 të BE-së për produktet biocide për përdorim në shëndet publikKjo kompani disponon staff te specializuar. Kompania jone ofron zgjidhjen perfundimtare per luftimin e insekteve , brejtesave dhe zvarranikeve. Merr përsipër Dezinfektimin, Dezinsektimin dhe Deratizimin e të gjitha llojeve të subjekteve: banesa, qenda tregetare industry , subjekte publike etj.

Staff
Joshua Insanus

Tashmë ajo ushtron aktivitetin e saj në Shqipëri me tre filiale, në Korçë, Durrës, Tiranë dhe me bashkpuntore ne disa qytete si Elbasan , Lushnje, Shkoder, Kavaje dhe Lezhë.Genap Grup mbase nuk do të marrë titullin e aktivitetit me te mire ne tregun “Pest Control” por ështe e sigurt që do të ndodhet më afer konsumatorit për zgjidhjen e problemeve të tyre.

Si te lidheni me ne

Momentalisht kerkojme kliente dhe projekte te reja. Shpresojme tju sherbejme sa me mire.

Per Kontakt

  • genap_grup@genapgroup.eu
  • Tel. +355 (0) 44811838
  • Cel(TR). +355689092999
  • Cel(KO). +355689092998
  • Cel. +355692553124
  • "Genap Grup" sh.p.k
    Address: Rr. "Irfan Tomini" Tirane Albania
    Address 2 :Rr. "Kico Greco" Korce Albania